Avoimet työpaikat

Haluatko työpaikan, jossa sinut huomataan?

Sanapolku on pieni ja ketterä yritys, jossa isoja hallintorakenteita ei ole. Meillä käytännöt sovitetaan ihmisten tarpeisiin, ei toisinpäin. Teemme asiat aina laatu edellä, oli kyse sitten asiakastyöstä, työyhteisöstä tai yrityksen toimintatavoista. Sanapolulla kaikki tuntevat toisensa ja jokainen saa olla omanlaisensa terapeutti ja persoona. Uskomme, että tyytyväinen työntekijä on tehokas työntekijä ja panostammekin työssä jaksamiseen ja työnkuvan räätälöintiin yksilöllisesti. Työtehtäviin ja asiakasmääriin vaikutat itse, kollegoilta saat aina apua kun sitä tarvitset ja käytettävissäsi on tietysti myös säännöllinen työnohjaus sekä koulutukset. Meillä puheterapeutin työ ei ole yksinäistä eikä kaveria jätetä. Toimimme pääosin neljän-viiden hengen työyksiköissä, mutta pidämme yhteyttä säännöllisesti myös koko porukalla. Erityisosaamistamme on etäpuheterapia, jota toteutamme ympäri Suomea. Toimipisteemme ovat Vantaalla, Kuopiossa ja Lahdessa.

Etsimme nyt puheterapeuttia Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Kuopiossa työskentelee lisäksesi kaksi puheterapeuttia työsuhteessa ja kaksi ammatinharjoittajaa sekä toimistoassistenttimme. Työntekijöitämme yhdistää paitsi iloisuus ja sosiaalisuus, myös hyvä työmotivaatio, vankka kokemus ja kollegiaalisuus. Sovit Sanapolulle, jos innostut helposti, suhtaudut uusiin asioihin uteliaisuudella, haluat toteuttaa puheterapiaa usealla eri tavalla, toivot kehittyväsi työssäsi ja haluat olla osana ainutlaatuista, värikästä porukkaamme - voimme luvata, että tylsistymään et varmasti pääse!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, joka sisältää perusterveydenhuollon asiakkaiden arviointeja ja kuntoutusta, etäpuheterapiaa ja Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Etäpuheterapiasta sinulla ei tarvitse olla kokemusta entuudestaan, perehdytämme sinut siihen. Työsi tukena toimii kollegoiden lisäksi kullanarvoinen toimistoassistenttimme. Tarjoamme myös työnohjauksen, koulutuksia, kaikki tarvittavat välineet ja materiaalit työn tekemiseen, työterveyshuollon ja liikuntasetelit. Työ edellyttää liikkumista asiakkaiden luokse tai kuntien toimitiloille. Palkkaus on takuupalkan ja provisiopalkan yhdistelmä.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Linkki Mol.fi:n ilmoitukseen: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10744463

Seuraa meitä

Laskutustiedot

Operaattori:
OpusCapita Solutions Oy (E204503)
Verkkolaskutusosoite:
003725675143

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Sanapolku Oy (OpusCapita skannauspalvelu) PL 30678 00062 LASKUTUS

Sanapolku Oy:n sähköpostiskannauksen osoite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sanapolku Oy

Y-tunnus: 2567514-3

Sanapolku Oy tarjoaa etäpuheterapiaa, puheterapiaa ja työnohjausta sekä koulutusta ympäri Suomen.

Toimipisteet

Kuopio

Asemakatu 20 A1, 70100 KUOPIO
050 379 2314

Lahti

Askonkatu 9, 15100 Lahti
050 381 8766

Oulu

041 468 4259

Vantaa

044 594 8757